Irani jep deklaratën e papritur: “Shqipëria, një kosh mbeturinash!”


Vërejtjet e Shqipërisë për Iranin në Këshillin e të Drejtave të Njeriut në Kombet e Bashkuara, nuk kanë kaluar pa përgjigje nga Republika Islamike. Zëvendës-shefi i Gjyqësorit në Iran, Ali Baqeri Kani ka reaguar ndaj deklaratave të Shqiperise, Gjermanisë dhe Shteteve të Bashkuara. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Sipas tij, shtetet që kanë të kaluar të zezë sa i përket hdunimit të të drejtave të njeriut, nuk kanë të drejtë të flasin për shtetet e tjera mbi këtë çështje.

“Shtetet e Bashkuara: Enciklopedi e historisë së terr0rizmit, Gjermania: pastruese profesionale e terr0rizmit, a rmët kimike të së cilës janë ende duke v rarë veteranë në Iran, Shqipëria: kosh mbeturinash dhe shërbyese e terr0ristëve (muxhahedinët) që kanë mart1rizuar 17 mijë iranianë të pa fajshëm”, shkruan zyrtari iranian në rrjetet sociale. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive