I thotë të dashurit se po shkon të flejë por ai e kap mat, justifikimi i vajzës nga Tirana është epik

Kjo është një bisedë mes një çi/fti në Tiranë, e bërë në aplikacionin e mesazheve “WhatsApp”. Mund të ndodhë shpesh që keni keqkuptime në marrëd/hënien tuaj dhe që të hasni probleme, por ky rast është tejet ekstrem.Bëhet fjalë për djalin, i cili i ka shkruar të dashurës së vet pasi ka mësuar se kjo e fundit kishte dalë në një nga pubet e kryeqytetit, por që nuk i ka thënë gjë atij. JU FTOJM TE SHT YPNI KE TU ME POS HT

Djali ka mësuar s e dashura e tij kishte lëvizur pa i thënë gjë, përmes fotove të pubikuara në faqen e pubit në Facebook.Ndërsa ai e pyet se përse kishte shkuar dhe nuk i kishte thënë gjë, ajo fillimisht e mohon dhe më pas ia pohon se kishte qenë, por i gjen disa justifikime shumë bajate. Biseda mes të dyve degjeneron keq dhe në fund të dy shahen. JU FTOJM TE SHT YPNI KE TU ME POS HT