I tha se po duket si serbe, moderatorja e njohur shqiptare kapet keq me kometuesin (Foto)

Moderatorja nga Shqipëria, Hygerta Sako, i ka kthëer përgjigje një ndjekësi i cili i ka thënë se po duket si serb.
Hëgerta Sako shpesh ndan imazhe duke shfaqur bukurinw në rrjetet sociale. Natërisht komentet e ndrëshme, komplimentet nuk mungojnë, megjithëse moderatorja së fundi ka hasur në një koment që nuk i ka pëlqëer aspak. Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave


“Dukesh si serbe“, i shkruan një person serb ish misit shqiptar. Hëgerta nuk e lë pa një përgjigje komentuesin serb, duke ia kthëer me krenari se është shqiptare. “Dukem si shqiptare dhe jam krenare që kam gjak ilir”, i është përgjigjur moderatorja. Këtë gjë vendos të shpërndajë me të gjithë në llogarinë e saj në “Instagram”, ku e shoqëron me fjalët “Edhe bukurinë duan të na e përvetësojnë shkijet”, ka shkruar ajo.