I nguli sytë gjoksit të së dashurës së shokut, djali “e ha sa krahu” kur del blof

Të gjithë djemtë i kanë hedhur sytë të paktën një herë gjoksit të një femre.

Më poshtë shfaqen disa nga fotot më të famshme në rrjet përsa i përket këtij atraksioni gazmor.

Nuk ka rëndësi madhësia, gjithnjë gjoksi do të jetë një fiksim i pashmangshëm për djemtë.

Mjafton një bluzë e hapur ku tregohet pak dekolteja dhe të gjithë sytë e djemve do të jenë mbi vajzën.

Ka patur raste edhe kur thjesht një shikim ka çuar në sherr.

Për të më tepër kur vajza është edhe e shoqëruar.