I mori vendin e punës Xhemi Shehut, Eneda Tarifa i thotë të gjitha: Ajo është

Gjatë intervistës përballë kapitenëve; Flori Binajt dhe “Xhodës” ishte një pyetje mbi tri nga ish-moderatoret e “Portokalli”. Tarifa kishte për “detyrë” të përshkruante me vetëm një fjalë moderatoret ndër vite të këtij programi. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Për Ornela Bregun, Tarifa përzgjodhi fjalën “Sharmante”, për Amarda Toskën përshkrimi i Tarifës ishte: “E ëmbël” e ndërsa për ish moderatoren Xhemi Shehu, Eneda u shpreh: “Gazmore”.