Hoti: “Amerika me tha se Albini nuk duhet të jetë kryeminister i Kosovës.”


Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti tha se zyrtaret e lartë Amerikanë i kanë thënë atij se Albin Kurti asnjëherë nuk duhet tē jetë kryeminister i Kosovës, per këtë arsye Hotit i than: “Albini është i lidhur me Rusi dhe Serbi prandaj Amerika nuk e dëshiron që ai të ketë kryeminister i Kosovës.: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive