Historiani Shqiptar befason me deklaratën: “Nënë Tereza nuk ka qenë Shqiptare, ishte projekt i CIA-s!”


Historiani Olsi Jazexhi thotë se shenjtorja Nënë Tereza nuk është shqiptare. Edhe pse vetë ajo ka deklaruar se është me origjinë shqiptare, Jazexhi pr0v0kon duke thënë se shenjtorja ishte projekt i Vatikanit dhe ClA-s. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Sipas tij, Nënë Tereza është përdorur për të projektuar bamirësinë e njeriut të bardhë mbi popujt hindu dhe ata myslimanë.

“Nënë Tereza nuk ka qenë shqiptare, por vllahe sipas Aurel Plasarit. Ka shumë libra në perëndim që tregojnë se ka qenë një pr0jekt i Vatikanit dhe ClA-s për të projektuar bamirësinë e njeriut të bardhë mbi popujt hindu dhe ata myslimanë.VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE