Historiani i vjetër Grek e thotë me zë dhe figurë: Shqiptarët janë të parët e tokës sonë


Më në fund një prej emrave më të shquar të Greqisë e ka thënë me zë dhe figurë se shqiptarët kanë qenë të parët në Ballkan, madje edhe në trojet greke. Konstantinos Pangalis ka dhënë një intervistë në televizionin “Alter”, ka tron ditur keq opinionin publik në Greqi ndërsa ka folur për identitetin e grekëve të sotëm dhe shqiptarëve. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Pangalis theksoi ndër të tjera, se shqiptarët janë të parët e kësaj toke dhe se historia e sotme greke nuk ka lidhje me të dikurshmen. Këto dhe të tjera detaje ndiqini në këtë bashkëbisedim për televizion ‘Alter’. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive