Helmeta Amerikane ia shpëton jetën Ushtarit të UÇK-së në Koshare


Shumë shqiptarë nga Amerika, kishin ardhur vullnetar për t’iu bashkuar luftës së UÇK-së në Koshare, madje ata kishin krijuar edhe batalionin e quajtur ‘Atlantiku’, shkruan FMimages.net

Ata kishin blerë të gjitha pajisjet ushtarake në Amerikë: uniforma, amrë dhe heImeta.

Një nga ushtarët e UÇK-së i rrëfen gazetarit të televizionit amerikan NBC, se si heImeta amerikane ia kishte shpëtuar jetën gjatë një suimi të f 0rcave serbe. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive