Haxhi Avdyli: Më përpara dalim nga politika se që hyjmë në këtë parti politike


“Kryetari i LDK’së çdo ditë thotë se presidenti i takon PDK’së. Këtë gjë s’e thotë as vet PDK’ja”, thotë Avdyli. Deputeti i Kuvendit nga radhët e LDK’së, Haxhi Avdyli, ka thënë se ‘partia’ e re e Vjosa Osmanit, më përpara do të dalin nga politika se sa të hyjë në Vetëvendosje. “Shkuarja në VV’në nuk është opsion, më përpara dalim nga politika. Iniciativa qytetare që mund të dalë në zgjedhje vet dhe iniciativa që mund të hyjë në koalicion parazgjedhor me VV’në – këto dyja janë opsionet e vetme”, është shprehur Avdyli. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive