Hashim Thaqi është i vetmi lider i Kosovës që ka thënë këto fjalë për BE-në!


Hashim Thaqi është i vetmi lider i Kosovës që ka thanë këta fjalë për BE-në!

Hashim Thaci i zhgënjyer me takimin e Berlinit, po i akuuzon drejtuesit e bashkimit evropian edhe për raciizëm.

Në një intervistë për Klanin, ai tha se Kosova po diskriiminohet dhe po ndëshkohet padrejtësisht me mosheqjen e vizave. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive