Hashim Thaçi: Falenderoj Zotin që mua ma mundësoi me cliru Kosovën


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe përfaqësuesi i BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, janë pajtuar që duhet të arrihet marrëveshja finale në mes të dyja vendeve.Këtë e ka bërë të ditur Thaçi dje, pas bisedës që ka pasur me Lajçak.“Bisedime të shkëlqyeshme me Mirosllav Lajçakun në Bruksel. Dialogu nuk ka alternativë.Kosova dhe Serbia duhet ta arrijnë marrëveshjen finale. Hvp vidvon 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe përfaqësuesi i BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, janë pajtuar që duhet të arrihet marrëveshja finale në mes të dyja vendeve.Këtë e ka bërë të ditur Thaçi dje, pas bisedës që ka pasur me Lajçak.“Bisedime të shkëlqyeshme me Mirosllav Lajçakun në Bruksel. Dialogu nuk ka alternativë.Kosova dhe Serbia duhet ta arrijnë marrëveshjen finale. Hvp vidvon 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive