Harroi kamerën ndezur gjatë takimit live, anëtari i partisë kapet duke kryer marrëcdhënie lntime

Një anëtar i Partisë Socialiste dhe Liri në Brazil, ka harruar kamerën e laptopit ndezur në një takim që ai dhe anëtarë të tjerë të partisë po zhvillonin.

Gjatë takimit, ai është parë teksa ka kryer marrëdhënie intime me një grua, ndërkohë që anëtarët e tjerë të partisë me bazë në Rio de Janeiro nuk e kanë ndalur bisedën dhe kanë injoruar skenën e turpshme.