Haradinaj: Të gjithë janë vëllezërit e mi Shqipëtar ku do që falen edhe në kishë edhe në xhami!


Ramush Haradinaj, sot është takuar me disa shqiptarë të Plavës e Gucisë. Ai tha se që nga Shkodra deri në Pazar të Ri janë vëllezër shqiptarë pavarësisht nëse falen në xhami apo kishë.“Në takimin vëllazëror sot me malësorët e Plavës e Gucisë. Prej Shkodrës e deri në Pazar të Ri, jemi vëllezër, edhe ata që falen në xhami edhe ata që falen në kishë, janë vëllezërit e mi shqiptarë./ Më poshtë, video, Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive