Haradinaj: Mos më daltë shpirti pa a e kthye kufirin aty ku ishte në Çakorr

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se Washingtoni dhe Berlini zyrtar, janë në dakordim mes vete për të finalizuar çështjen e Kosovës.Ai thotë se këtë e dëshmon edhe marrëveshja e arritur së fundi më 4 shtator, ku i ka dhënë me shumë seriozitet edhe vizita e delegacionit amerikan, njofton Klan Kosova.”Ka komunikim shumë të mirë dhe mjaft përpjekje për të unifikuar procesin e dialogut për një finale politike”. Haradinaj: Mos më daltë shpirti pa a e kthye kufirin aty ku ishte në Çakorr