“HaIIakatet” reja e Gilit para kamerës


Herolina gjithmonë e dëshmon që është një femër më shumë stil dhe e veçantë. Me anë të publikimeve të shumta që i bën në llogarinë e saj, ajo arrin të gjendet në krye të medieve rozë, shkruan “Kosovarja”Përveç bukurisë, 22 vjeçarja nuk i lë anash as pro vokimet, ku siç do femër e re edhe kjo reklamohet para kamerës. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./ Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive