Habit 31-vjeçari: E bëra me nënën e shokut tim, por historitë e mia

31-vjeçari ka rrëfyer për tabloidin britanik “The Sun” se ka bërë s e k s me nënën e shokut të tij, pas një nate në klub. Djali thotë se kishte shkuar vetëm në klub dhe më pas e kishte takuar atë, me të cilën kishte përfunduar duke bërë s e k s, kur e kishte dërguar në shtëpinë e saj.

Ai thotë se nuk e di moshën e saj dhe nuk e ka pyetur por që nëse tregon do të jetë keq dhe kështu vazhdon seksin sekret me të. Por, djali thotë se ka bërë s e k s me më shumë se 100 gra dhe se nuk mund të jetë vetëm me një, pasi gjithmonë del një tjetër që i pëlqen atij.