Gvbimi më i shpeshtë që prindërit bëjnë kur fëmija ka temperatvrë

Shumë prindër mendojnë se fëmija me t emperaturë të lartë duhet të qëndrojë në vend të ngrohtë dhe të djersitet. Ky është një nga g abimet më të zakonshme të bëra nga prindërit. Ngrohja e tepërt e një fëmije me t emperaturë të lartë, vetëm sa mund të rrisë t emperaturën. Fëmija duhet veshur me rroba të lehta dhe të pastrohet me ujë të vakët për të ulur t emperaturën. Mbulimi i fëmijës që ka t emperaturë të lartë, me një rrobë ose peshqir të lagur, gjithashtu është ide e keqe. Kjo mund të shkaktojë dridhje të trupit dhe të rrisë t emperaturën e trupit. T emperaturat e larta rritin konsumin e kalorive, kështu që foshnja ka nevojë për më shumë kalori sesa zakonisht. Nëse fëmija r efuzon ushqimin, provoni lëngun e ëmbël që i pëlqen./ Ju ftojmë që ta hapni për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!