Gruaja vë kamera në banesë: Ajo që zbvlon është shokvese! Fqinji i futet në dhomë dhe bën veprimin e tvrpshëm

Një histori sa pe.rve rse aq edhe e paz akontë vjen nga Skelton, North Yorkshire, në Britaninë e Madhe.Protagonisti, 49-vjeç ari Steve Gill tashmë duhet të përgjigjet të aut oritet lig jzbatuese për një gjest të paz akontë që ka bërë, pasi ka hyrë fsh ehurazi në banesën e fqinjës së tij.Siç raporton Daily Mail, gjithçka nisi pasi fqinja e Gill, Sharon Bulman nisi të kishte dys hime se dikush futej fsh ehurazi në banesën e saj. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Kështu ajo ins taloi kamera sigurie aty.Një ditë teksa shikonte pamjet, 45-vjeça rja mbeti e sho kuar. Ajo pa se fqinji i saj ishte i ishte futur në dhomë dhe kishte marrë nga një sirtar një palë të mbathura e më një palë çorape dhe ishte mas tur***ar me veshjet e brendshme të gruas.Pas kësaj, ajo bëri den oncim në polici dhe tashmë 49-vjec ari duhet të përballet me li gjin. Të dy, si gruaja Sharon Bulman, ashtu dhe Steve Gill, janë të martuar dhe para se të ndodhte ngjarja çi ftet kishin shoqëri mes tyre.sht.yp vid,deon per me teper