Gruaja kërkon ndihmë: Si ta heq qafe dashnoren e burrit? Ja sak rifica që po bëj për familjen

Pava rësisht se ka mësuar se burri e tra dhëton, kjo grua ka vendosur të mos ndahet, por të lu ftojë që ta mbajë familjen e saj të bashkuar. Kjo është historia e rrëf yer.“Ju lutem, mos mendoni se jam e çme ndur! Sepse dashuria qenka shumë e çu ditshme.Burri dhe unë kemi 10 vite bashkë në total. E para 1 vite jemi bërë me fëmijën tonë të parë, një fëmijë i mrekullueshëm.Por burri më ka tra dhëtuar për më shumë se një vit me një vajzë 23-vjeça re, e cila është 11 vite më e re se ai. Ne jetojmë në Lezhë dhe kur e mora vesh u ktheva në Tiranë tek prindërit e mia. Ai mu lut të kthehesha dhe u ktheva sepse e dashuroj.

Tani që është bërë baba i një djali, çme ndet pas fëmijës dhe me mua sillet mirë. Me pak fjalë, nuk mund të them se më ka mu nguar ndonjë gjë, por e di se ai është ende me atë tjetrën.Ai thotë që jo, por kam burimet e mia të sakta që ma kanë vërtetuar që lidhja e tyre vijon dhe nuk është vetëm për se ks. Por burri im kujdeset shumë për atë.

Ndaj edhe pse e di, unë kam zgjedhur të rri me burrin. Kam bërë zgjedhjen time, e vës htirë është, shumë e vës htirë… nuk dua të bëj lojëra të hi dhura apo sha ntazh, gjithmonë kam qenë e sinqertë në dashuri, por dua që ai të jetë vetëm imi. E kuptova që e vetmja gjë që duhet të bëj është të heq qafe atë…por si? Ju lutem më ndihmoni, sepse me të vërtetë kam nevojë për miq dhe këshilla…”, shkruan ajo.