Gruaja e martuar qe do t’ju lërë pa gjumë sonte: Dua ta bëj me çdo mashkull që më qesh në rrugë, kam shumë

Jam 47 vjeçe, kurse burri 49 vjeç. Ne kemi 20 vite të martuar. Tre vite më parë ai nisi të kishte probleme me ereksionin.

Para 5 muajsh ishim të ftuar në shtëpinë e një mikut tonë për një festë. Bashkëshorti im është hidraulik dhe kishte punë, por tha se do shkonim pasi nuk do pinte pije alko.olike. Dy orë më vonë pasi shkuan në shtëpinë e mikut, ai mori një telefonatë të rëndësishme, kështu që ramë dakord që në shtëpinë time do më shoqëronte shoku.

Ia kaluam bukur pasi pimë edhe disa pije. Ishte mesnatë dhe isha paksa e de.hur. Shoku i burrit më çoi në shtëpi ashtu siç e kishim lënë. Kur ikëm në shtëpi përfunduam duke bërë se.ks në tavolinën e kuzhinës. Ky ishte vetëm fillimi, pasi tani bëj se.ks çdo ditë. Një djalë vetëm duhet të më qeshë në rrugë që ta tërheq diku e të kryej marrëdhënie.

Por e di se po shkatërroj jetën time si dhe martesën 20-vjeçare. Kam shumë frikë se bashkëshorti do e zbulojë. Dua që të ndaloj, por trupi im nuk më lejon. Jeta ime është një rrëmujë.

Ja përgjigja e psikologes të “The Sun”:

Forcoje vetën tënde të mendosh se çfarë do të ndodhte nëse bashkëshorti juaj e merr vesh se ti po e tra.dhton. Besoj se është çështje kohe, pasi një ditë ai do e zbulojë dhe pastaj do të jeni me të vërtetë në telashe.

A e doni burrin tuaj aq sa të provosh që të rregullosh marrëdhënien me të? Nëse po, atëherë fol me të se çfarë mund të bëni që martesa juaj 20-vjeçare të vazhdojë akoma më mirë.

Ndaj fokusohu te lidhja juaj me bashkëshortin dhe largoje mendjen nga jeta juaj se.ksuale. Eksploro të gjitha mundësitë për të patur një marrëdhënie sa më të fortë me burrin tuaj.