Gruaja e kap mat! S’do besoni ku e fsheh Dashnoren

Edhe kjo ndodhi! Një burrë i martuar përderisa kishte një të dashur tjetër në shtëpi, i erdh një ‘musafire’ e paftuar. Ajo ishte gruaja e tij, për të cilin burri mendonte që akoma ishte në orar punë. Burri arriti të shmanget disi. Per me teper ndiqni pamjet. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive