Gruaja e ëndrrave, ja shtatë gjërat që kërkon një mashkull

Meshkujt dhe gratë në raportin e tyre në çift vendosin “rregulla” të qartë për bashkëjetesën, detyrimet familjare, por mbi të gjitha edhe për marrëdhënien në tërësi. Ka shumë çifte që e krijojnë raportin të qartë dhe të vëmendshëm ndaj tjetrit. Por 7 janë gjërat që një mashkull kërkon tek gruaja e ëndrrave të tij. Së pari besim! Jeta është e vështirë. Çdo ditë është një luftë për t?u kapërcyer dhe të kesh një grua besnike në krah është çelësi për të ndjekur ëndrrat tuaja.Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave

Një grua që e do veten, pavarësisht nga gabimet e saj, do të gjejë një burrë që ta dashurojë atë. Përveç dashurisë për ju, ai do të shemb dyert e rezistencës dhe do të arrijë yjet me ju. Ekziston diçka sensuale në lidhje me një grua vetëbesuese që nuk ka asnjë lidhje me pamjen. Së dyti, përulësi! Sigurisht, njerëzit e përulur përqendrojnë energjitë e tyre në pjesën e jashtme. Kur kërkoni një partner jete, kjo bëhet shumë tërheqëse për një burrë. Gratë e përulura nxjerrin këtë dhembshuri për të tjerët, duke vënë lumturinë e të tjerëve përpara asaj të tyres. Por ato e bëjnë në atë mënyrë që u sjellë atyre paqe dhe mbrojtje.

Së treti, inteligjencë! Stimulimi i bisedave e çmend një mashkull. Gratë e zgjuara janë ato që dinë aq shumë për botën përreth tyre, por edhe më shumë, ato kanë një interes të mprehtë ta bëjnë atë një vend më të mirë. Ato mendojnë në mënyrë kritike dhe përfshijnë shqisat. Së katërti afeksion! Burrat janë qenie njerëzore shumë fizike. Kjo do të thotë që do ta tërheqë një grua që është shumë e lirë me ofertat e saj të dashurisë.

Së pesti, karakter! Të jesh me të vërtetë e bukur nuk ka asnjë lidhje me atë si dukesh. Ne i duam gratë që kanë një sens humori dhe nuk e marrin seriozisht jetën. Ne duam kur vishen mirë dhe ndjehen bukur, por nuk është nevoja të ndryshojnë veten për të marrë vëmendjen tonë. Nëse ndonjëherë vjen një pikë ku ju ndjeni nevojën për ta bërë atë, kjo ndodh sepse jeni me një njeri të gabuar. Së gjashti, ambicie! Meshkujt pëlqejnë të jenë kujdestarë dhe “planifikues” për familjet, por gjithashtu duan një grua që mund ta planifikojë atë jetë me ne. Ne nuk duam të marrim çdo vendim vetë. Ashtu si ju, edhe ne duam që një grua të na rrëmbejë dorën; të vij dhe të na puthë rastësisht, ne duam që të na përqafojë dhe të na pyesë si shkoi dita jonë. Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave

Së shtati, respekt! Mënyra se si ju prezantoheni thotë shumë për atë që ju jeni. Në shoqërinë e sotme, ka diçka që quhet media sociale dhe në thelb është rezymeja juaj për burrat. Ku shkoni, me kë shkoni, ato që thoni dhe si e thoni, reflekton atë që ju jeni si një individ. Dhe, në të vërtetë burrat nuk duan dikë që është kudo, duke bërë gjithçka, me të gjithë. Ju nuk mund ta respektoni një burrë nëse nuk respektoni veten.