Greqia ‘kèrcènon’ Shqipërinë për detin: “Nëse ju zgjedhni Turqinë do të humbni BE-në”


Nuk ka vonuar asnjë sekondë Athina duke aktivizuar qarqet e saj për të bërë persion tani që Athina e Tirana kanë vendosur të çojnë në Gykatën Ndërkombëtare të Hagës knofliktin për Zonën Ekonomike Ekskluzive. Një gazetë që publikohet në Bruksel, New Europe dhe që pronar ka grekun Vasil Koronakis ka publikuar një kryeartikull, ku thekson se nëse Shqipëria zgjedh Ankaranë si partner do të humbë mbështetjen e Greqisë për hyrjen në BE. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive