Greqia jep lajmin e mirë për shqiptarët: “Do të ndodhë më 14 Maj”


Më në fund vjen një lajm i mirë nga shteti fqinj. Greqia po përgatitet për hapjen e madhe në kuadër të sezonit të verës. Këtë lajm e kanë konfirmuar burime pranë shtetit fqinj për Top Challel.

Ata thanë se shteti Grek do të hapet për vendet fqinje dhe europën më 14 maj ndërsa në fund të këtij muaji do të hapet për të gjithë botën. Gazetari Artur Bibe dha gjithashtu disa iformacione që lidhen me situatën e pandemisë në këtë vend. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Në 14 maj hapet turizmi, një super lajm, sepse jemi më shumë se një vit të mbyllur, më shumë se një vit të izoluar. Më në fund tani jemi mirë, plot shpresë. Vaksinat po ecin goxha mirë dhe ardhja e ilaçit të ri EXO-CD24, besoj është në drejtimin e duhur.

Kemi 60-100 mijë vaksinime në ditë në këtë periudhë dhe besoj deri në shtator vaksinat e Covid do jenë edhe në farmaci”, tha Bibe. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU