Grekët nuk e pritën, Gjermania i del në krah Turqisë! Ja veprimi fundit i gjermanëve ndaj Greqisë


Në një letër drejtuar homologëve të tij gjermanë, spanjollë dhe italianë, Nikos Dendias bëri thirrje për të ndaluar eksportet e pajisjeve ustarake në Turqi. Ministria e Jashtme gjermane reagoi menjëherë duke thënë se qeveria po ndiqte një politikë kufizuese dhe të përgjegjshme të eksportit të amrëve. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kjo është arsyeja pse licencat e eksportit do të lejohen të merren pas shqyrtimit të kujdesshëm dhe në parametrat e duhura të sigurisë dhe politikës së jashtme. Në këtë mënyrë, gjermanët hodhën poshtë kërkesën greke. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive