Godet Kallashi: Të gjithë meshkujt gënjejnë, dua burrë të fortë

Kallashi, kërcimtarja që dikur bënte namin është rikthyer në ekran duke marrë pjesë në emisione e intervista.

Së fundmi Kallashi e ftuar “n’Kosovë show”, tregoi se kaloi në depression për shkak të situatë dhe ndihej keq kur dëgjonte për gjera jo te mira. Gjithashtu ajo tregoi edhe per jeten personale duke treguar qe deshiron burre te forte e te mire ne jeten e nates si dhe mos te genjej. per me teper sht1pe rek,1amen me p0shte dhe ju da@lin pamj,et