Glauku e konfirmon, Vjosa Osmani po vjen në parti me këta deputet


Glauk Konjufca ka bërë një deklaratë interesante ne një medium Kosovar, ku ka theksuar se Vjosa Osmani është duke u përgatitur qe te krijoj një parti te re, dhe se afër saj do te grumbullohen edhe 7 deputet te LDK-se, te cilët janë te pakënaqur me qeverisjen brenda partisë. HHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kam dëgjuar se ajo po largohet, nuk kam folur direkt me te por kam dëgjuar se po i bashkohen dhe 7 deputet tjerë te cilët janë te pakënaqur brenda sistemit te partisë. / HHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive