Gjurmë Shqiptare – Misteri i Pllakës që mahniti Shqiptarët

Çfarë simbolizojnë shenjat e gdhendura në pllakën e zbuluar në Xhuxhë? Cili është datimi i tyre? A ka një arsye që u realizuan në atë vend? Çfarë fshihet sërisht aty? Zbulimet e reja pak të njohura… Ç’kanë dashur të thonë sipas ekspertëve? Ndiqni të plotë v1deon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive