Gjithë Italia po flet për këta 2 shqiptarë, ja ç’kanë bërë këtë herë… zor se mund të harrohet

Dy emi grantë shqiptarë janë bërë “hit” në një qytet të vogël të Italisë pasi kanë kryer një akt bamirësie kundrejt komunitetit duke restauruar kishën falas. Akti i tyre ka tërhequr jo pak vëmendje mediatike në Pratola Peligna të Italisë, pasi që nga e premtja dy shqiptarët Luan Hallulli dhe Arbert Muça kanë shkuar në kishën e San Rocco-s dhe ia kanë nisur punës… pa kërkuar asnjë qindarkë.

Kujdestarja e Kishës, e cila kishte një sërë dë mtim esh i ka falenderuar përzemërsisht shqiptarë, duke thënë se askush nuk e kishte bërë ndonjëherë një akt të tillë. “Ne do të kujdesemi për të. Zoti është një dhe ai do të jetë i lumtur të shohë shtëpinë e tij më të bukur dhe mikpritëse“, janë shprehur dy emi grantët.