Gjinekologu i ‘pa besë’ zbuIohet të jenë baba i 17 fëmijëve, por dy shohet për shumë më tepër


Një ish gjin ekolog nga Prizreni është zbu luar si babai biologjik për të paktën 17 fëmijë, njofton të martën spitali ku ai punoi.Praktikanti tani i ndjerë përdori spe rmatoz oidet e tij gjatë inseminimit artificial mbi gratë që menduan se po përdorin dhur ues anonimë, tha spitali. M.J. punoi në klinikën e pjellorisë në spital midis 1981 dhe 1993 .. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive