Gjinekiologu i famshëm nga Prishtina po bën buj me çdo grua që po mjekohet tek ai, dalin pamjet tronditëse


Gjinekiologu i famshëm nga Prishtina po bën buj me çdo grua që po mjekohet tek ai, dalin pamjet tronditëse Sipas “BDFEED” doktori kishte harruar një detaj, kishte lënë dritaren e dhomës hapur, shkruan AlNews. Sipas raporteve nuk dihet ende se kush e ka bërë këtë video. Video është filmuar me telefon celular.Por vetëm pak minuta më vonë mjeku ka arritur ta dallojë që po filmohej, por ishte tepër vonë. Imazhet se videos për pak orë kanë bërë xhiron e botës. Hap vid eon apo fotvn 9 sekvnda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive