Gjermania jep lajmin e mirë për Shqipërinë, ja çfarë do të ndodhë në muajin dhjetor

Ministri gjerman për çështjet evropiane, Michael Roth eshte shprehur se fundmi se po punohet që k onferenca e parë për Shqipërinë të mbahet në muajin dhjetor. /!Në një konferencë për shtyp, ai deklaroi se presidencës kroate i është dërguar një mesazh i qartë për hapjen negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

“Presidencës kroate ne i dërguam një mesazh të qartë për hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut”, është shprehur ai.Ministri gjerman për çështjet evropiane, Michael Roth eshte shprehur se fundmi se po punohet që k onferenca e parë për Shqipërinë të mbahet në muajin dhjetor.