Gjenerali Maqedonas: Nëse Shqiptarët vendosin të ndahen, nuk kemi as Tankse, as Avionë, as Ushtarë


Gjenerali maqedonas Stojanço Angellov, pjesmarrës në konfIiktin e vitit 2001, ka folur në lidhje me votimin në Kuvend për ndryshimet kushtetuese… Ai ka thënë se nëse procesi integrues i vendit bIIokohet dhe Maqedonia izoIohit shqiptarët do të kërkojnë të shkëputen nga maqedonasit.Çka do të bëjmë ne? Do t’i çojmë tankset që nuk i kemi? Nuk kemi as avionë, as ushtarë pasi shërbimi ushtarak që moti nuk ekziston. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Falë Zotit se shqiptarët që lutfuan në vitin 2001 nuk janë më në atë film, nuk veprojnë më për Shqipërinë e Madhe”- ka deklaruar Angellov, i cili ka shtuar se përveç tjerash duhet ta kemi parasysh se tani jemi shekulli 21 dhe nuk mund të bisedohet më për lutfë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU