Gjenerali amerikan jep deklaratën që do gëzoje çdo shqiptar, e ‘dridhë’ gjithë Beogradin dhe Moskën

Ky vit do të shënojë int3nsifikimin e k0nfliktit midis Perendimit dhe Rusisë për të ardhmen e Evropës Juglindore, por qeveria e re e SHBA eshte kthyer aty pas më shumë se një dekade tërheqjeje, tha ish-komandanti i pergjithshem i NATO-s Gjenerali Philip Breed love.

Gjenerali amerikan, i cili e quan Sekretarin e ri te Mbrojtjes të SHBA nje mik të mirë dhe ka punuar shpesh me Presidentin Joe Biden në të kaluarën, ndersa ai ishte nje senator dhe Zv/president, pretendon se është lajmi i mire fakti qe qeveria e re amerikane e ka bërë të qartë veten drejt NATO dhe Evropës Juglindore. DEKLARATA E TIJ E PLOTE Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive