Gjenden rreth 200 mijë euro në Malishevë


Janë arr estuar një mashkull shqiptar shtetas i R. Shqipërisë dhe një m/k, pasi që gjatë kontrollimit të veturës së tyre, i është gjetur dhe sek uestruar 160.000 funta angleze dhe 26.000 euro para, për të cilat, të dyshuarit nuk kanë dëshmuar dokument për prejardhjen e tyre”, njofton p olicia. Të dyshuarit janë dërguar në mbajtje Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive