Gjakovari e nxjerr majmunin në restorant e i jep trileqe


Hysni Rexhaj nga Gjakova është pronar i një kopshti zoologjik që gjendët në fshatin Hilë. Në faqen e kopshtit zoologjik, Rexhaj ka publikuar një video ku shihet bashkë me një majmunen e tij në një restorant diku në Kosovë teksa hanë trileqe bashkë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive