FOTO e cila preku Zemrat e miliona njerëzve ja pse!

Një foto e sh përndarë nga Brent Kelley nga SHB-a u bë v iral, dhe preku zemrat e milionave njerëzve ja posti i tij i plotë: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Kështu që sot, i mora fëmijët në pishinë dhe ndaluam për blerë akullore në rrugën për në shtëpi. Sapo mora akulloren time dhe u tërhoqa hyra në veturë , kuptova se ky njeri i moshuar pranë meje ishte ulur pranë derës së tij të makinës, Me një lugë duke ushqyer gurajën e tij me akullore. E cila gjithashtu dukej në fund të viteve tetëdhjetë. Ai tërhoqi një peshqir mbi të dhe ngadalë ushqeu nusen e tij në temperaturën 45 gradë. Ishte një shfaqje e bukur dashurie.”