Flet kompozitori i këngës “Marshi i UÇK-së”: Kam marrë miliona euro për këtë këngë


Kompozitori i këngës, Marshi i UCK-së, Edmond Zhulali ka folur për herë të parë rreth këngës dhe debatit rreth saj. Ai gjatë një bisede në Frontal, ka mohuar se dikush e ka porositur këtë këngë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Janë këngë që nuk i ka porositur njeri, janë këngë që i ka porositur populli shqiptar. Nuk i ka porositur, janë këngë të papaguara”, ka thënë Zhulali. Në këtë lidhje direkte nga Shqipëria, kompozitori i shumë këngëve shqipe ka thënë se vlerësimi për këtë këngë është çmimi më i lartë që ai ka marrë. “Unë, për këtë këngë, kam marrë milionë euro, qindra miliona euro, kam marrë mirënjohjen e ushtarëve të UÇK-së dhe popullit të Kosovë. Nuk ka njeri që ka fuqi që ta paguaj këtë këngë”, ka thënë Zhulali. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive