Flet dashnorja e burrave të martuar, 43-vjeçarja: E kanë fajin gratë e tyre

E veja Louise Van Der Velde, 43 vjeç, rrëfen se ajo po jeton çdo ditë si të ishte e fundit, duke punuar si një terapiste s e k s i me burrat e martuar. E Louise shton se e bën këtë lloj jete që pas v de kj es së bashkëshortit në 2004, javët pas “Shën Valentinit” janë ditët më zëna të gjithë vitit për tradhtitë se ksu ale. Madje bukuroshja brune shkon aq larg sa përmend bashkëshortet e burrave me të cilët shkon, duke treguar se shumica prej tyre e dinë që burrat i tra dht ojnë. Por ato e mbyllin njërin sy pasi janë të vetëdijshme se nuk i përmbushin dot se ks ual isht. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Sipas gruas duhen gjëra romantike që shërbejnë si një zgjim për ata që kanë marr ëdh ën iet e tyre ‘të vd eku ra’. 43-vjeçarja shton më tej se këto gra janë vetë fajtore, pasi fokusohen vetëm te puna, fëmijët, përditshmëria e jetës dhe në mënyrë të vetëdijshme braktisin krevatin bashkëshortor.