Fjolla Morina: ‘Nëse nuk e ruani burrin tuaj, atëherë ju merrë dikush tjetër.’


Këngëtarja e njohur Fjolla Morina gjatë natës së mbremshme ka folur për lidhjen me Fisnik Sylen. Fjolla u shpreh se ata të dytë janë të Iumtur dhe shpreson që të vazhojn dhe mu tutje kshtu, Fjolla tha: ‘Ruani burrat e juaj, kujd.esuni për ata se mundet me ardh dikush tjetër me ju marrë.’ Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive