Fjolla Morina: ‘Burrat shqiptarë nuk i bëj hesap, jane te dobet’


Fjolla Morina: ‘Burrat shqiptarë nuk i bëj hesap në shtrat’ . Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:J A DHE VIDEO:

Këngëtarja e njohur Fjolla Morina gjatë një intetviste natën e mbrëmshme ka krítíkuar burrat shqiptarë duke thënë se janë pa karákter dhe móral. Madje ajo tha se as nuk i bën hesap ata.Të gjithë burrat shqiptarë janë të pasjellshëm dhe të pamóralshëm ja dhe v1deo te rek1ama me p0shte: