Fjalimi Emocionues i hoxhës Fatmir në varrimin e nënkolonelit të FSK, Skender Hajdari!


Me pjesëmarrjen e familjarëve dhe kolegëve, i është dhënë lamtumira e fundit zyrtarit të lartë të FSK-së, Skender Hajdarit. Me ceremoni u shtarake dhe nën përcjelljen e u shtarëve të FSK, i ndjeri Hajdari është varrosur në varrezat e d ëshmorëve në Shipol të Mitrovicës. I ndjeri ka qenë edhe u shtar i UÇK-së në rajonin e Shalës së Bajgorës /Pamje mePosht

Në fshatin Zijaçë, Hajdari dje u gjet i p lagosur rreth orës 11:20, ndërsa me urgjencë ishte dërguar në QKUK, ku edhe ka ndërruar jetë.