Filozofi i njohur francez, ka një mesazh për Francën: “Muslimanët janë shembull për ne, sepse ne e kemi humbur nderin”


Në kontekst të ndodhive të fundit në Francë, Michel Onfray, njëri nga filozofët më të njohur të Francës, autor i më se 100 librave, për nga besimi “ateist krishter”, për muslimanët thotë


Ky tekst eshte perkthyer nga boshnjakishtja, nëse në ndonjë fjalë ka gabime, ju që e dini frengjishtën, mund t’i ktheheni origjinalit dhe të na përmirësoni. Shkruan: Hoxhë Husamedin Abazi. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive