Fieraku çon të dashurën në shtëpinë e prindërve, ajo që i ndodh nga komshiet e bën për spital

Kur vjen puna per te pare te syri magjik, te gjithe kemi ne shtepi, ne mos jemi edhe vete kurioze, kemi familjare qe dine gjithcka c’kane bere gjate dites fqinjet e tyre. Por keq fare e ka pesuar një gjimnazist në Fier qe nuk i ka shpëtuar syrit të komshijeve me lëvizjet e fundit që ka bërë. Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show” adoleshenti ka shfrytëzuar faktin që prindërit e tij nuk ishin në shtëpi dhe ka marrë me vete të dashurën.