“Femrave si ty i vendos …”, konkurenti i ri ia bën “8 me 2” bukuroshes në studio

Arjoni, është njëri nga pesë konkurrentët që u bënë pjesë e emisionit “PërPuthen”. Ai ishte me profesion grafik dizainer dhe u paraqit me një look ndryshe. Me flokë të gjatë dhe me vëth, Shqipja dhe Fjorela e vlerësuan atë me notën zero. Madje Shqipja u përfshi në një de bat me të. Shqipja e bazoi argumentin e saj duke thënë se Arjoni iu duk tepër “mendjemadh”, duke shtuar se ajo është pro e djemve që kanë qenë në “PërPuthen”. Ndërsa Fjorela tha se nuk e imagjinon veten në krahë me një djalë që mban vëth.

Ndërkohë, teksa po debatonin për pjesën e “mendjemadhësisë”, Arjoni iu drejtua Shqipes me fjalët: “Femrave si Shqipja i vendos ekspuls për gjashtë muaj. A të kam thënë Bora, që me Shqipen nuk dua të bëj takim…”