Fatmir Limaj: “I Besoj shumë Kryeministrit Hoti, boll i zoti është“


Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se marrëv eshja e nënshkruar në Ëashington është finalizuar të enjtën dhe të nesërmen kur është nënshruar nuk ka pësuar asnjë ndryshim. Limaj thotë se në vazhdimësi ka qenë në komunikim të vazhdueshëm me kryeministrin Hoti, zv-kryeministren Balaj Halimaj dhe koordinatorin Skender Hyseni. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Drafti i parë është diskutuar ditën e enjte në orën 17:00 dhe kemi pasur komunikim të vazhdueshëm me delegacionin. Në draftin e parë kemi pasur vërejtje dhe në pikat e kontestuara drafti ka ardh më vërejtje nga delegacioni ynë i cili ka nënvizuar këto vërejtje”, ka thënë Limaj në RTK. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive