Eurodeputetja, Von Cramon, jep deklaratën e fuqishme: “Serbia do ta njohë Kosovën!”

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola Von Cramon beson se e ardhmja e Kosovës dhe Serbisë është në dialog dhe në njohjen reciproke mes dy vendeve.

Von Cramon ka thënë se nëse Kosova nuk dëshiron të humb perspektivën evropiane atëherë qeveria Kurti duhet ta vendosë dialogun si prioritet.

Eurodeputetja ka dërguar mesazh edhe tek Vuçiq, se njohja e Kosovës është kusht për progres në rrugën evropiane. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU