Erza Ramuka: Pom vjen keq por un nuk muj me jetu në Kosovë me 2 mijë euro pagë

8 vjecarja nga Hani i Elezit tha se Kosova eshte vend i shtrejt dhe ajo nuk i mbulon kerkesat e veta me një page prej 2 mijë eurove. 31 vjeçarja ishte tetë muaj shtatzënë kur u infektuar në festën surprizë. Disa ditë më vonë ajo u dërgua me urgjencë në spital dhe doktorët e detyruan të niste lindjen.