Erjona nga Shkodra: Vajza mos u lidhni kurrë me këta lloj djemsh, janë të lodhur dhe s’të kënaqin

Erjona Sulejmani, e njohur më shumë si ish-bashkëshortja e futbollistit të Bolonjas Blerim Xhemali, se sa si moderatore vendosi t’u përgjigjej disa ndjekësve në lidhje me një rikthim të mundshëm me ish bashkëshortin, me të cilin ka një djalë. Mes lotësh, bashkëshortja i jep lamtumirën e fundit aktorit legjendar. E pyetur nëse do të rikthehej në krahët e futbollistit të Bolonjës, modelja shqiptare u përgjigj se diçka e tillë nuk do të ndodhte. Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vaz hdo me pa mjet pas pak sek ondave

“Është një pyetje që ma bëni gjithmonë po përgjigjem një herë e mirë për të gjitha. Nuk më pëlqen t’i përsëris gjërat në jetën time dhe aq më pak të besoj te supa që ngrohet disa herë. Ne e respektojmë njëri-tjetrin për rolin që kemi si prindër të Luanit”. Pas ndarjes nga futbollisti, Erjona u shpreh se e la pasi nuk e kënaqte në shtrat. “Futbollistët s’të kënaqin. Lodhen në stërvitje në fusha dhe në shtrat janë shumë të lodhur,”- u shpreh Sulejmani.